Tid for transfer 26.06

Ancelotti er bekreftet som trener og da er det virkelig "tid for transfer" i Madrid.

Siden forrige "Tid for transfer" 19.juni har det endelig begynt å skje enkelte ting i Madrid: Carlo Ancelotti er bekreftet som ny hovedtrener, Zinedine Zidane blir assistenttrener og Isco er enig med Real Madrid om en avtale - og blir presentert innen noen dager. Men få tror vel at sommeren er over med dét?

-GARETH BALE-

Bale i AS

Gareth Bale er fremdeles et hett navn i Madrid-pressen og i går meldte de spanske sportsavisene at en "representant" av waliseren hadde et møte med Florentino Perez i Madrid. Det skal være snakk om en Jonathan Barnett. Beskjeden skal være den samme som før: Gareth Bale vil gjerne spille for Real Madrid, men bare hvis klubbene kan bli enig om en overgang.

23 åringen ønsker ikke å presse gjennom en overgang til Madrid, slik Luka Modric gjorde sommeren før. Perez skal være villig til å betale opp mot 80mil euro for Bale i sommer og også tilby Angel Di María som erstatter på White Hart Lane. Ettersom Gareth Bale visstnok ikke ønsker å be offisielt om en overgang - og både trener André Villas-Boas og sjef David Levy har katagorisk avvist å selge Bale i sommer - er det derfor mer sannsynlig at alle parter kan bli enig om å "snakkes igjen" neste sommer. Ikke bli overrasket om Bale blir i Spurs denne sesongen, men blir klar for Real Madrid sommeren 2014.

-ISCO-

Isco i Marca

En spiller som "garantert" spiller for Real Madrid neste sesong er 21 år gamle Isco. Alle seriøse spanske aviser meldte allerede før helgen at Isco, Real Madrid og Málaga var enige om en overgang, men først i går fikk supporterne en form for bekreftelse. Overfor Radio Nacional de España fortalte Florentino Perez at man var enige og at Isco ville bli presentert over helgen, enn så lenge de medisinske undersøkelsene gikk bra.

I følge avisene vil Isco koste klubben rundt 27mil euro og han skriver under en 5 års avtale innen få dager.

-LUÍS SUÁREZ-

Suárez i Marca

Luís Suárez har vært koblet til Real Madrid i flere uker og det ble hevdet i går at 26 åringen (via sine representanter) skal være enig om en overgang til den spanske hovedstad. Suárez scoret 30 mål i fjor for Liverpool og hadde sin beste sesong på Anfield. Mannen som også er kjent for biting av motspillere gikk ut offentlig for noen uker siden og fortalte at han ville bort fra Liverpool og at det ville være en drøm å spille for Real Madrid.

I følge Marca skal Real Madrid være villig å betale rundt 40mil euro for Suárez og de fleste forventer seg en løsning innen få uker.

-EDINSON CAVANI-

Cavani i AS

En annen aktuell "superspiss" er Napolis Edinson Cavani. 26 åringen har vært enorm for Napoli i tre år nå (78 mål på 104 kamper) i Serie A og tre klubber kjemper visstnok nå om hans signatur: Man City, Chelsea og Real Madrid. Napolis nye trener, Rafa Benítez, ønsker selvsagt heller å beholde Cavani, men har ikke fått noen garantier av Napoli om at dere største stjerne blir værende. Cavani blir uansett ikke en billig mann og Napoli ønsker hele 63mil euro for spisstjernen deres.

Cavani selv har ikke uttalt seg om interessen fra London, Manchester og Madrid, men både hans far og mor har uttalt seg til media at sønnens drøm er å spille i Real Madrid.

-GONZALO HIGUAÍN-

Higuaín i Marca

Mannen Luís Suárez eller Edinson Cavani er ment å erstatte er Gonzalo Higuaín. Pipita har kommunisert overfor klubben at han ønsker seg bort i sommer, noe hans far og bror siden også har bekreftet. Etter syv år i Madrid og 107 ligamål på 187 ligakamper er det på tide med noe nytt for Higuaín. I følge Higuaín sin bror nærmer han seg Arsenal, spesielt etter at Tévez ble enig med Juventus i går kveld. Arsenal skal være enig med Higuaín om en 4-5 års avtale verdt 6-7mil euro per sesong og Real Madrid vil mest sannsynligvis akseptere budet deres på 25-30mil euro.

Motivasjonen til Higuaín for å forlate Real Madrid skal være at han ikke har følt seg verdifull nok for ledelsen (lavere lønn enn f.eks Karim Benzema), og også har fått for få sjanser i storkamper. En annen ting som er viktig for Higuaín er å ikke miste 9'er rollen sin for Argentina, ett år før VM2014 sparkes i gang i Brasil.

-JOSÉ MARÍA CALLEJÓN-

Callejón i AS

En annen spiller som er aktuell for en overgang bort fra den spanske hovedstad, er José María Callejón. 26 åringen ble hentet tilbake fra Espanyol for to år siden og har vært en verdifull rotasjonsspiller under José Mourinho. Callejón ønsker derimot en viktigere rolle enn å sitte på benken/tribunen i Madrid og i følge italienske Corriere dello Sport vil Napoli og Benítez prøve å hente han til Sør-Italia i sommer.

Real Madrid skal ha verdsatt Callejón til rundt 10mil euro.

-PAULINHO-

Ancelotti i Marca

Til tross for at Real Madrid benyttet seg av opsjonen på Casemiro [5.3mil euro fra Sao Paulo) i sommer, ønsker visstnok Carlo Ancelotti seg Brasils nye stjerne Paulinho. Det er ukjent hva Florentino Perez og Zinedine Zidane mener om det. 25 åringen fra Corinthians var tidvis enorm for det brasilianske mesterlaget i fjor og har i år virkelig spilt seg inn på landslaget. Paulinho har overbevist stort i Confederation Cup i sommer og avgjorde også semifinalen mot Uruguay i går kveld.

Det er ventet at Paulinho drar fra Brasil i sommer, men at veien heller går mot London (Tottenham eller Chelsea) eller Milano (Inter)

Pmn6