Perez kommenterer spillerrykter

Presidenten innrømte at Callejon kan gå til Napoli og avfeide at Higuain er på vei til Arsenal i et intervju med Univision.

Florentino Perez er ikke fremmed for å hente store navn han selv ønsker til Real Madrid, aller helst etter å ha uttalt seg fritt til media om de mulige spillerovergangene. Det gjorde han i dag i et intervju med Univision, gjengitt av den spanske sportsavisen AS.

Noen av tingene som kom opp var kontraktsituasjonen til Cristiano Ronaldo, ryktene rundt spillere som Bale og Illarramendi og fremtiden til noen av Real Madrid-spillerne.

Kontraktssituasjonen til Cristiano

Det har i hele sommer vært snakket om Cristiano Ronaldos fremtid og, ikke minst, kontrakt med Real Madrid. Kontrakten hans går ut om bare to år, noe som betyr at han vil kunne forlate klubben gratis som bosmanspiller etter hvert. Manchester United savner visstnok portugiseren og laget har flere ganger blitt brakt på banen i diverse aviser, men ryktene har alltid blitt avfeid. Senest av Cristiano selv, og nå av Florentino Perez.

- Cristiano Ronaldo ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og Real Madrid ønsker selvsagt at han skal gjøre nettopp det. Vi har ikke hatt kontraktssamtaler enda fordi han er på ferie. Jeg har sagt det hundrevis av ganger men dere tror meg ikke: dere kan være skråsikre på at Cristiano kommer til å legge opp i Real Madrid. Akkurat som Zidane og mange andre store spillere.

Tredje gang Perez prøvde å signere Ancelotti

- Det er tredje gang jeg forsøkte å hente Ancelotti til klubben og nå, endelig, har vi klart det. Det krevde litt tålmodighet, men nå har vi hentet Europas beste trener. Han har enormt mye erfaring og har for eksempel vunnet to europamesterskap både som spiller og trener. I tillegg krever han mye fra spillerne og overfører dette til spillerne som om han skulle vært en farsfigur for en stor familie.

- Zidane blir, som offentliggjort tidligere, Ancelottis assistent. Rett og slett fordi treneren selv ønsket det.

Ikke mottatt bud på Higuain

En rekke spillere har blitt ryktet både inn og ut av klubben i løpet av sommermånedene. Det er ikke unormalt for en klubb som Real Madrid. I dag tok Florentino Perez bladet fra munnen og kom med nye sider ved flere overgangsrykter som hittil har vært ukjent for fotballverden. Det første angående Higuains mulige overgang til Arsenal.

- Ingen fra Arsenal har kommet noe som helst bud på Gonzalo Higuain, det kan jeg forsikre dere om. For det første ønsker vi ikke å la argentineren gå fordi vi mener han fortsatt har mye å bidra med. For det andre har ingen kommet med et bud på verken 10 eller 30 millioner euro for spilleren.

Gareth Bale har vært ryktet til klubben helt siden i fjor sommer, og mange trodde waliseren ville bli Perez' storkjøp i sommer - noe a la Cristiano Ronaldo i 2009. Presidenten legger vekt på at klubben fortsatt ikke har kommet med noe fremstøt for å sikre spilleren.

- Bale er en fantastisk fotballspiller. Han spiller for Tottenham, som er en av våre vennskapsklubber, og vi har fortsatt ikke snakket med klubben om han. Vi har fortsatt ikke gjort noe med den saken.

Callejon til Napoli - Di Maria blir

- Man har snakket mye om en mulig overgang til Napoli for Callejon. Det er absolutt en mulighet der, for de har en trener som kjenner ham svært godt, Rafa Benitez. Jeg kommer ikke til å vende tommelen ned til eventuelle tilbud.

- I forhold til Di Maria har vi ikke hørt noe som helst. Det gjør lite, for vi er veldig fornøyde med at han ønsker å fortsette i Real Madrid.

Til slutt kunne Perez fortelle at klubben er bekymret for Xabi Alonsos skade, og at man muligens er etter en ny midtbanespiller til å fylle skoene hans mens han er borte. Illarramendi er naturligvis midtbanespilleren Perez hadde i mine, og det skal ikke gjenstå mye før spanjolen er på plass.

Hva er dine tanker om Perez uttalelser? Diskuter under!

Pmn6