La Cantera: toppscorerne

Sjekk hvilke spillere som har markert seg for Real Madrids 14 akademilag denne sesongen.

Real Madrid-fabrikken fortsetter å produsere målscorere. Klubbens 14 akademilag har alle hatt angrepsspillere som har utgjort en forskjell denne sesongen.

Jesé, Ramírez, Cristian Benavente, Agoney, Harper, Borja, Néstor, Fran Santos, Arana, Arribas, Alberto García, Carlos López, Jaime Amaro, Óscar Cuadrado og Alonso Bragado ble toppscorere for sine respektive lag, og noterte seg til sammen for 342 mål.

Castilla: Jesé (22 mål)
Jesé har nok en gang stått frem med fantastisk spill for Castilla denne sesongen og blitt lederen av angrepsrekken. Hurtigtogets prestasjoner var en av hovedårsakene til at Castilla fullførte sesongen som det beste reservelaget i Spania. Hans 22 mål gjør ham til den nest mestscorende spilleren i Segunda División, og han slo også Emilio Butragueños 29 år gamle målrekord.

Real Madrid C: Ramirez (10 mål)
"Jeg er en teknisk spiller med godt overblikk, gode dribblinger og et bra skudd." Slik beskriver C-lagets playmaker seg. Ramirez har scoret 10 mål i sin andre sesong med Real Madrid C, og han har gjort en glimrende jobb i Segunda División B. Ramirez, som har fire år bak seg i klubben, står frem med sin jevnhet på banen.

Juvenil A: Cristian Benavente (18 mål)
Cristian Benavente har i mange år blitt spådd en lysende fremtid, men også som 19-åring står han frem som en av klubbens største diamanter. Unggutten har scoret 18 mål denne sesongen, selv om han ikke er en ren spiss. Han er en offensiv midtbanespiller, men kan spille både sentralt og ute på kantene. Denne sesongen har Cristian ledet U19-laget til seier i Gruppe 5 i La División de Honor.

Juvenil B: Agoney (17 mål)
Etter Agoneys imponerende fjorårssesong, hvor han endte opp som toppscorer og en av lederne for Juvenil C, har få av klubbens akademitrenere blitt overrasket over ungguttens gode sesong. Agoney har jobbet knallhardt og stått frem med sine glimrende dribbleferdigheter. Hans kraftige og presise skuddben gjorde ham også til lagets toppscorer med 17 mål.

Juvenil C: Harper (17 mål)
Du finner sjeldent spillere fra Storbritannia i Real Madrids akademi, men Jack Harper skiller seg ikke bare ut fordi han er skotsk. Angriperen har hatt et flott år med laget sitt, som vant tittelen i sin gruppe, og amret inn 17 av de 120 målene Juvenil C scoret.

Cadete A: Borja (24 mål)
Borja, som ankom klubben i 2007, har en glimrende evne til å kvitte seg med oppasseren sin. Cadete As toppscorer er veldig kvikk og har gode avslutninger, noe hans 24 mål denne sesongen er et bra bevis på.

Cadete B: Nestor (27 mål)
Når han skal beskrive seg selv, forklarer Nestor enkelt og greit at han er "en rask spiss med et godt øye for mål". Det er i hvert fall ingen tvil om at han har levert denne sesongen. 27 mål er et flott resultat for de fleste spisser. Nestor er en hurtig spiller med godt overblikk, og scoringsinstinktet hans gjør ham til en nøkkelbrikke i lagets angrepsspill.

Infantil A: Fran Santos (23 mål)
Den 14 år gamle spilleren fra Extremadura har vært veldig viktig for Infantil A denne sesongen og hjulpet laget til 25 seire og kun ett tap. Fran Santos har bevist hvor dyktig han er foran mål med sine 23 scoringer. Han er en spiss med et bredt teknisk register og et godt skudd, noe osm har gjort ham til toppscorer for Infantil A.

Infantil B: Arana (17 mål)
Som hans antall scoringer beviser, har Arana vokst til å bli en av de ledende spillerne for Infantil B. Dette er bare hans første sesong i Real Madrid-akademiet, men det er ingen tvil om at han har levert umiddelbart. Hans store styrke har vært å avgjøre de tøffeste kampene. Totalt har han scoret 17 mål, noe som er imponerende nok i seg selv.

Alevín A: Arribas (31 mål)
Toppscoreren for Alevín A spiller på venstrekanten, noe som gjør 31 mål på én sesong til en enda bedre prestasjon. Arribas er en rask spiller som skaper store problemer for motstanderne når han har ballen. Han har bidratt til en nesten perfekt sesong for laget som bare tapte én kamp hele året.

Alevín B: Alberto García (21 mål)
Alberto García er egentlig mest kjent for sine målgivende pasninger, men denne sesongen har unggutten først og fremst ledet laget til seriegull på en annen måte. Med sine 21 mål har han vært spilleren lagkameratene har sett etter med ballen i laget, og Alberto har tatt godt vare på sjansene sine.

Benjamín A: Carlos López (51 mål)
Nok en gang har Carlos López endt sesongen som lagets mest målfarlige spiller. 51 mål er selvsagt utrolige tall, men dette er ikke første gangen Carlos har notert seg for mange nettkjenninger, selv om han riktignok scoret 30 mål mindre forrige sesong. Med sine 51 mål er han årets mestscorende spiller i La Cantera.

Benjamín B: Jaime Amaro (30 mål)
Amancio Amaros barnebarn blir allerede som Benjamín B-spiller regnet som en lovende spiller. Venstrevingen spilte sine første kamper som en del av Real Madrid-akademiet i fjor, og i sitt første år har han scoret imponerende 30 mål.

Prebenjamín: Óscar Cuadrado og Alonso Bragado (17 mål)
To spillere har stått frem blant klubbens yngste spillere. Spissen Óscar Cuadrado og midtbanespilleren Alonso Bragado har vist seg å være spesialister foran mål. Duoen har fullført sine debutsesonger i Real Madrid på best mulig vis ved å bli lagets toppscorere.

Pmn6