Tid for Transfer 15.07

Én spiller har dratt og én kommet inn siden du sist leste Tid for Transfer. Hvem andre kan komme?

Illaramendi ble presentert som Real Madrid-spiller for fansen lørdags formiddag. Den tidligere La Real-spilleren føyer seg inn som den fjerde signeringen til presidenten denne sommeren. Alle er 23 år eller yngre. Nye signeringer bringer som oftest litt mindre koselig melding, som at spillere blir solgt. I dette tilfelle var det publikumsfavoritten Callejón. Under presentasjonen av Illaramendi hintet Perez til at dette ikke kom til å bli den siste signeringen for sommeren. Hvem kan det være?

Callejón

José Callejóns tid som Real Madrid-spiller er over. Den siste sesongen klarte han ikke å prestere det som var forventet av ham og med innkjøp av Isco ville det blitt minimalt med spilletid for mannen som elsker klubben.

Han er allerede presentert hos Napoli og det ryktes om en overgangssum på rundt 10 millioner euro.

Illaramendi

Bak regnet skinner alltid solen, var det en smart mann som sa. Lørdag ble Illaramendi presentert på Santiago Bernabéu sammen med Florentino Perez. Det har vært diskutert opp og ned i media de siste ukene, men først nå er det endelig klart.

Midtbanespilleren vil bære draktnummer 24 og kostet de hvitkledde drøyt 32 millioner euro. Illaramendi har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben i hele seks år fremover.

Higuain

Det er ingen hemmelighet at den argentinske spissen ønsker seg vekk fra Real Madrid. Spørsmålet er hvor han havner til slutt. Arsenal har lenge vært favoritt til å sikre seg underskriften til måltyven, men den engelske klubben vil ikke betale det Real Madrid krever.

Napoli har derfor kastet seg inn i kampen om Higuain. Benitez er ny trener i den italienske klubben og har akkurat signert Real Madrid-spilleren Callejón. Treneren som har en fortid i nettopp Real Madrid, er nå favoritt til å skaffe seg Higuains ferdigheter.

Tuttosport melder at Napoli er villige til å betale 30 millioner euro, så lenge de får solgt Edison Cavani.

Albiol

Albiol har helt siden han ankom Real Madrid blitt linket bort fra klubben igjen. Denne gangen, er det ikke overraskende at det er Benitez’ Napoli som er interesserte. I følge La Gazzetta dello Sport ser Napoli en mulighet til å hente landslagsspilleren i sommer, slik at Albiol kan fortsette å kjempe om en plass på landslaget til Spania.

Forholdet mellom de to klubben skal være godt, ettersom de akkurat har fullført overgangen av Callejón. Dette vil og kan være Napolis fordel i forhandlingene. Benitez skal ha fått klarsignal til å begynne forhandlingene av Napoli-sjef, så lenge dem får frigitt midler fra et Cavani-salg.

Garay

Den tidligere Real Madrid-spilleren blir ofte inkludert i ryktespalter angående Real Madrid. Hvorfor? Jo, for klubben klarte å forhandle til seg at de mottar 50% av summen ved en eventuelt videresalg.

Garay har i hele sommer vært sterkt linket til Manchester United og når melder Marca er klubben er ferdigforhandlet og har kommet til en enighet. Overgangssummen skal være 20 millioner euro. Med andre ord mottar Real Madrid 10 millioner euro for ham.

Med mange signeringer denne sommeren, har det kun dratt én spiller. Vil flere måtte dra vekk? Diskutér under!

Pmn6