Offisielt: Higuaín til Napoli

Argentineren forlater Real Madrid etter sju sesonger.

Aurelio De Laurentiis, Napolis president, bekrefter at italienerne har kommet til enighet med Real Madrid om den 25 år gamle spissen Gonzalo Higuaín. Argentineren signerte for klubben i desember 2006, og har vært en veldig viktig del av laget siden da.

Allerede i sin første sesong var Higuaín med på å avgjøre tittelkampen til Real Madrids fordel. Spesielt minneverdig var målet hans mot Espanyol, da han kjempet inn 4-3-målet helt på tampen av oppgjøret.

I 2008 sikret Higuaín klubbens andre seriegull på rad da han hamret inn vinnermålet mot Osasuna. Real Madrid vant ikke serien de tre neste årene, men det elleville overtidsmålet hans mot Getafe i 2009 vil sent glemmes av klubbens supportere.

Det er ingen tvil om at "El Pipita" har blitt en publikumsfavoritt på Santiago Bernabéu, men ingenting varer evig. Higuaín stoppet på 264 kamper, 121 mål, 46 målgivende pasninger, tre ligatitler, ett cupgull og to Supercopas.

Higuaín skal ha kostet Napoli €37 millioner, men avhengig av ulike bonuser, kan summen stige til €40 millioner. Dette gjør argentineren til tidenes nest dyreste solgte Real Madrid-spiller, etter Robinho.

Takk for alt, Gonzalo Higuaín.

Pmn6