Lyon 2-2 Real Madrid

Yes we cantera - unggutta fikset uavgjortresultat mot et sterkt Lyon.

Pre-season kamp 2
Onsdag 24.07.13, 21:00
Stade de Gerland
Lyon 2-2 Real Madrid

1-0 Grenier 20'
2-0 Lisandro Lopez 62'
2-1 Morata (str) 79'
2-2 Casemiro 85'

Ungguttene i Real Madrid snudde 0-2 til 2-2 på tolv minutter onsdag kveld i Frankrike.

Real Madrid var tilbake på Stade de Gerland for å møte et sterkt Lyon som var kommet lengre inn i pre-season enn Ancelottis mannskap. Real Madrid startet med et nykomponert forsvar bestående av Carvajal, Nacho, Pepe og Cheryshev. Ancelotti valgte også å starte med en svært offensiv midtbane bestående av Illarramendi og Isco bak Özil, Di Maria og Ronaldo. Som et resultat av dette spilte Lyon ut Real Madrid store deler av kampen og man ble løpende mye i mellom.

Illarramendi måtte ut med en strekk i lysken tidlig i kampen og ble erstattet av Casemiro. Etter sigende skal det gå bra med spanjolen som ble satt på eget opplegg for å rekke neste kamp på lørdag.

Grenier scoret kampens første mål med en utsøkt volley etter 20 minutter og Ancelottis mannskap så ut til å gå mot pre-seasons første tap. Los Blancos overtok mer av spillet etter halvspilt førsteomgang og Di Maria var farlig frempå etter 24 minutter men avslutningen ble stoppet av en god Lopes i mål for Lyon. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Lyon og Ancelotti

I andre omgang gikk Real Madrid på banen med mål for øye å ta mer kontroll over kampen. Di Maria var nær utligning for bortelaget etter 59 minutter da Ronaldo kom seg fri på vingen og la inn til Khedira som tok ned ballen med brystet til argentineren som avsluttet. Men skuddet ble nok engang stoppet av en god Lyon-keeper.

Kalddusjen kom etter dårlig markeringsspill av Real Madrid da Gael Danic slo Nacho i hodeduell i feltet og Lisandro satte ballen bak en sjanseløs Adan etter at Pepe slurvet med markeringen.

Morata kom etter hvert inn og skapte mye for Real Madrid med Lopes stoppet et frekt hælforsøk fra spisstalentet etter 72 minutter. Di Maria fant Modric inne i boksen tre minutter senere men headingen dundret i tverrliggeren.

Russeren Denis Cherychev kom seg innenfor feltet og ble felt av vertene og dommeren pekte korrekt mot straffemerket. Alvaro Morata startet tilløpet og Lopes gikk feil vei. Real Madrid hadde redusert til 2-1.

Kampens spiller, Casemiro, fikk stå totalt umarkert i feltet etter 85 minutter og stanget corneren fra Di Maria i åpent mål etter at Lopes rotet seg bort i ingenmannsland. 2-2 og utligningen var et faktum.

Etter dette dabbet kampen av og begge lagene virket fornøyd med et uavgjortresultat.

Ancelotti og Real Madrid er fortsatt ubeseiret i pre-season og Casemiro (!) er delt toppscorer med to mål på to kamper for Los Blancos, noe de fleste ikke hadde regnet med før sesongoppkjøringen satte i gang.

Neste kamp er lørdag mot Ancelottis tidligere arbeidsgiver, PSG. Kampen spilles klokken 21:00 på Ullevi i Göteborg.

Pmn6