PSG 0-1 Real Madrid

Real Madrid styrte kampen på Ullevi og er fortsatt ubeseiret etter mål av Karim Benzema

Pre-season kamp 4
Lørdag 27.07.13, 20:00
Ullevi
PSG 1-0 Real Madrid

0-1 Benzema 23'

På et fullsatt Ullevi i Göteborg møttes to av favorittene til neste års Champions League til dyst. De regjerende Ligue 1-mesterne med Zlatan Ibrahimovic på topp mot Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Los Blancos stilte for første gang med de nye blå bortedraktene mot PSGs hvite.

Ancelotti hadde kun gjort to endringer i laget som møtte Lyon. Fabio Coentrao inntok venstrebacken i stedet for russeren Cheryshev og Sami Khedira overtok plassen på sentral midtbane for skadede Asier Illarramendi. Ronaldo spilte også en mer sentral rolle bak Karim Benzema. Coentrao og Dani Carvajal fikk som oppgave å holde bredden på vingene.

15 minutter ut i kampen var Benzema først ute med å tukte PSGs Salvatore Sirigu i det franske målet men keeperen fikk etter hvert snappet opp sin egen retur før Ronaldo nådde frem.

På den andre siden av banen satte Lavezzi ballen på mirakuløst vis utenfor etter et flott forarbeid og innlegg av venstreback Maxwell fem minutter senere.

I det 23. spilleminutt satte Benzema på motoren og Real Madrid satte i gang et hurtig kontringsangrep. Franskmannen førte ballen fremover på banen før han la ut til Özil som vendte opp og spilte ballen tilbake til Benzema. Spissen satte ballen på en-touch med perfekt skru mot målet og smøg seg innenfor lengste stolpe. Real Madrid var oppe i 1-0.

Etter 38 minutter burde utligningen vært et faktum da Ibrahimovic headet ballen ned på bakerste stolpe men igjen klarte ikke Lavezzi å få stokket bena riktig og bommet på komisk vis det som burde vært et sikkert mål.

Real Madrid gikk til pause med 1-0 etter en forrykende førsteomgang fra begge lag til tross for lite trøkk fra tribunen.

I andre omgang var Angel Di Maria var farlig frempå etter 51 minutter men skuddet ble blokkert og gikk til side for målet. På det påfølgende hjørnesparket, servet inn fra nettopp Di Maria, gikk Ronaldo opp og tyrenakken ga ballen en enorm fart mot mål. Men en feberredning av Sirigu i PSG-målet hindret at spanjolene gikk opp til 2-0.

Ronaldo var også farlig frempå ved et par anledninger men skuddene var ikke helt fininnstilt.

Kort oppsummert var Real Madrid det beste laget gjennom hele kampen og hadde det meste av initiativ. Kampens beste spiller var Mesut Özil som fort kunne scoret både en og to mål om avslutningene hadde vært litt bedre.

Denne kampen markerte slutten av oppkjøringen i Europa og 28 spillere setter seg på flyet til California. De spanske landslagsspillerne og Jesé er tilbake i troppen som reiser til USA for å delta i International Champions Cup.

Pmn6