Tid for Transfer 01.08

Dagens spalte omhandler for første gang bare én spiller.

Hittil i sommervinduet har klubben signert Isco, Illarramendi, Carvajal og Casemiro, i tillegg til å ha fornyet kontraktene til og hentet opp Castilla-spillerne Morata, Jesé, Nacho og Cheryshev. Tre spillere har blitt solgt til Napoli (Gonzalo Higuaín, Raul Albiol og Callejón) og Carvalho gikk gratis til Monaco.

Det er få som tror Perez vil foreta seg mer i løpet av dette vinduet - bortsett fra én ting: å signere Gareth Bale. Den siste måneden har knapt en annen spiller vært ryktet inn eller ut av Real Madrid. Med andre ord handler dagens Tid for Transfer om bare én spiller.

GARETH BALE

For nesten tre måneder siden spådde vi at Gareth Bale kom til å bli sommerens utvalgte - protagonisten i sommerens overgangssaga. Jammen ble det sant også. I det siste har det florert med rykter rundt Gareth Bale.

Om du sliter med å henge med på sagaen gjør det lite, for her er en kort oppsummering:

Florentino Perez er en stor fan av Bale; Sergio Ramos mener Bale er en perfekt signering; Spilleren selv ønsker å forlate Tottenham til fordel for Real Madrid; Michael Owen advarer Bale mot livet i Spania; Ancelotti innrømmer at klubben er i samtaler med Tottenham; Real Madrid skal ha bydd et rekordhøyt bud - som Tottenham avslo...

Håper du Real Madrid signerer Bale - uansett hva det måtte koste?

Pmn6