Everton 1 – 2 Real Madrid

Real Madrid tar seg til finalen i Guinness International Champions Cup.

Pre-season, kamp 5
Søndag 04. august 2013
Dodger Stadium (Los Ángeles)

0-1 C. Ronaldo 17'
0-2 M. Ozil 31'
1-2 N. Jelavic 61'

Første omgang
Dagens startellever ble annonsert kun kort tid før kamp. Endelig kunne vi se noen av Confederation Cup spillerne i aksjon igjen. Troppen som var tatt ut til å starte kampen var; Casillas i mål, Arbeloa, Pepe, Ramos og Marcelo i forsvar, Khedira, Modric og Isco på midten, mens Ozil, Benzema og Ronaldo utgjorde angrepsrekka.

Everton la seg bakpå fra start, og så etter muligheter for å kontre. Real Madrid styrte kampen og hadde ballen mest. Kampens første sjanse for de hvite kom etter ni minutter, da Ramos sendte en pasning igjennom til Ronaldo, som sendte ballen over mål.

0-1 Ronaldo 17’
Etter at Real Madrid hadde dominert ballinnehavet en stund med flotte og raske pasningskombinasjoner, kom det første målet. Ozil sender en lang pasning igjennom til Ronaldo, som nådeløst setter ballen forbi Howard i Evertons mål.

Evertons farligst sjanse kom i det 23. minutt, da Fellaini kunne ha utlignet på corner. Headeren gikk i stolpen og ut. I det 29. minutt hadde Everton sjansen igjen fra en ny dødball, som Distin sendte i mål, men målet ble annullert etter en dytt i feltet på Khedira.

0-2 Ozil 31’
Denne gangen var det Ronaldo som sendte en pasning igjennom til Ozil, etter et raskt kontraangrep fra de hvite, som enkelt kunne sette ballen i mål.

I det 45. minutt kunne Ronaldo satt inn 0-3, men Evertons forsvar blokkerte skuddet fra portugiseren.

Andre omgang
Etter pause gjør Ancelotti følgende bytter;
Diego López kommer inn for Iker Casillas
Nacho kommer inn for Sergio Ramos
Ángel Di María kommer inn for Isco
Casemiro kommer inn for Luka Modric
Fábio Coentrão kommer inn for Marcelo
Daniel Carvajal kommer inn for Álvaro Arbeloa

Etter 47 minutter redder Howard skuddforsøket fra Benzema. Real Madrid er fortsatt dominante i kampen, mens Everton prøver så godt kan komme nærmere Real Madrids mål. Ozil skaper mange farlige situasjoner, og det er tydelig at Everton spillerne sliter med og får kontroll på tyskeren. Dette kommer tydelig fram i det 58. minutt når Ozil sender igjennom til Di Maria, som kunne ha satt inn 0-3 scoringen, men Howard er der igjen med en super redning.

60‘ Jesé kommer inn for Cristiano Ronaldo, og gjør sin debut for A-laget etter overgangen fra Castilla.

1-2 Jelavic 61’
Det ser ut som Real Madrid har full kontroll på kampen, når det plutselig, i det 61. minutt kommer et skudd fra Jelavic, som går rett på innsiden av stolpen til Lopez. Laget fra Liverpool var tilbake i kampen.

Real Madrid skjønner alvoret av målet imot, og øker igjen trykket mot Everton. I det 65. minutt drar Jese, på en nydelig måte, av tre mann og skyter. Howard redder skuddet.

70’ Kaká kommer inn for Karim Benzema, til stor jubel fra publikum.
Ancelotti har valgt og bruke Kaka en hel del i pre-season kampene hittil, noe som kan tyde på at spekulasjonene rundt at Kaka skal selges ikke er helt sanne.

I det 72. minutt fyrer Di Maria av, etter mye press fra Real Madrid, dessverre går skuddet over.
Everton presser på for en utligning etter at Real Madrids mange forsøk er mislykkede. Det er på dødball de skaper størst problemer for Ancelottis manskap.

86’ Denis Cheryshev kommer inn for Mesut Özil. Minuttet etter har Coentrao muligheten til å sette inn 1-3, etter en kjempetabbe i det engelske forsvaret, men ballen går rett på utsiden av mål. Etter dette var det ikke så mye som skjedde. Real Madrid tar seg til finalen i ICC, hvor de møter vinneren av den andre semifinalen mellom AC Milan og Chelsea.

Pmn6