Interesse for "den nye Maldini"

Carlo Ancelotti skal ha funnet en erstatter dersom Coentrão selges.

Spanske aviser melder at Carlo Ancelotti har sett seg ut en meget lovende italiener dersom Fábio Coentrão skulle forlate den spanske hovedstaden i sommer. Spilleren det skrives om er 20 år gamle Mattia de Sciglio fra AC Milan. De Sciglio blir allerede omtalt som "den nye Maldini" og blir sett på som et av verdens største talenter.

Sammenligningen med legenden Paolo Maldini er heller ikke uten grunn. Mannen som ble en del av Milans akademi allerede som 10-åring er høyrefotet og komfortabel på begge backene. I tillegg kan også fylle rollen som midtstopper på en overbevisende måte. Hans unge alder, lovende talent og anvendelighet gjør at Ancelotti ifølge rapportene ønsker å se ham i hvitt neste sesong.

- Jeg elsker å se Mattia spille. Han passer Milan-stilen perfekt. Han mangler litt av det "killer-instinktet" med ballen i beina, men det kommer etterhvert, sier Paolo Maldinis om De Sciglio.

Av de 25 kampene han startet for AC Milan forrige sesong spilte han 12 kamper på både høyre- og venstrebacken, i tillegg til én som midtstopper. Opprinnelig er Milan-produktet høyreback, men ifølge Adrian Galliani, klubbens visepresident, er han best på den venstre siden av forsvaret. I tillegg er det absolutt verdt å nevne at han har åtte kamper for det italienske A-landslaget på CV-en.

- Å bli sammenlignet med Maldini er fantastisk, og det er ingen tvil om at han var strålende. Jeg vil være fornøyd dersom jeg klarer å oppnå halvparten av hva han gjorde iløpet av sin karriere, har De Sciglio uttalt.

Hva tror du om å erstatte Fábio Coentrão med Mattia De Sciglio?

Pmn6