Arsenal ute etter Benzema

Wenger skal allerede ha kommet med et bud på Karim Benzema.

Det er Sky Sports’ pålitelige La Liga-ekspert, Graham Hunter, som først kom med nyheten. Real Madrid har mottatt et formelt bud fra Arsenal på den franske landslagsspissen.

Arsenal har vært under hardt kjør de siste ukene på grunn av manglende signeringer, og særlig signeringer av store navn. Til tross for at London-klubben har et overgangsbudsjett på £90 millioner har Arsene Wenger bare hentet Yaya Sanogo fra Auxerre hittil – og han kom gratis.

Lyst til å vinne en Real Madrid-drakt? Delta i denne konkurransen!

Likevel innrømte den franske manageren under pressekonferansen i forkant av Champions League-møtet med Fenerbache at man kunne forvente flere signeringer før overgangsvinduet stenger 2. september.

Arsenal trenger en målfarlig spiss. Etter å ha mislyktes i å hente spillere som Gonzalo Higuaín og Luis Suarez skal Wenger nok en gang ha vendt nesen mot den spanske hovedstaden. Karim Benzema har bare to år igjen av kontrakten, men Real Madrid har vært i samtaler med spillerens representanter om en forlengelse. De planene kan bli satt på vent dersom Arsenal skulle komme med et høyt nok bud på «Benz». Det er antatt at London-klubben må betale minst €40 millioner, like mye som Napoli måtte ut med for å kjøpe «Pipita» ut av kontrakten med Real Madrid.

Hva er dine tanker om saken? Delta i diskusjonen under!

Pmn6