Álex nær La Liga-overgang

Castilla-spilleren avslo en kontraktsforlengelse og kan forsvinne fra klubben.

Álex Fernandez har vært blant Alberto Torils mest brukte spillere i Castilla de siste sesongen, men som så mange andre talentfulle Real Madrid-unggutter har han ambisjoner om å spille i La Liga. Spanjolen debuterte for Real Madrids førstelag under Mourinho da han kom inn i det 90. minutt mot Racing Santander, 6. mars 2011.

Siden har det ikke blitt en eneste førstelagskamp på Álex, og det kommer derfor ikke som noen stor overraskelse at den kreative midtbanespilleren avslo kontraktstilbudet fra klubben – han er klar for nye prøvelser.

Lyst til å vinne en Real Madrid-drakt? Delta i denne konkurransen!

Espanyol har nemlig kommet på banen og ifølge ryktene har de snakket med spillerens representanter i flere uker allerede. Nå ser det ut til at Alex kan ta del i en byttehandel mellom Castilla og Espanyol. Alberto Toril skal nemlig ha pekt seg ut Espanyols Cristian Gomez som en perfekt tilvekst til stallen. Gomez skal også ha bedt om å forlate Espanyol til fordel for Castilla, med muligheten for å en dag spille for førstelaget til Real Madrid som hovedgrunn.

Katalanernes manager, Javier Aguirre, skal være villig til å la ham gå, men bare dersom de får en erstatter på plass. Erstatteren kan fort bli Álex Fernandez, som ikke virker å være fornøyd med bare et par minutter La Liga-fotball hittil.

Vil det være lurt av Álex å gå til Espanyol? Diskuter under!

Pmn6