Castilla 0-1 Alcorcón

Klubbens unge og lovende spillere har startet sesongen på verst mulig vis.

Real Madrid Castilla tapte 1-0 mot Sporting Gijón i åpningsrunden av Segunda División, men optimismen var stor før hjemmemøtet med Alcorcón, laget man slo 4-0 på hjemmebane i juni.

Castilla startet med Fernando Pacheco, Diego Llorente, Derik, Jorge Pulido, Jorge Casado, Jaime Sánchez, Omar Mascarell, José Rodríguez, Lucas Vázquez, Borja García og Óscar Plano.

Kampen var jevnspilt i åpningsminuttene, og ikke overraskende kom 1-0-målet etter et langskudd. Ángel Sánchez sendte gjestene i ledelsen med en kanon fra utenfor 16-meteren etter 17 minutter.

Resten av kampen minnet veldig om forrige helgs oppgjør mot Sporting Gijón. Castilla presset på for utligning, følte seg snytt for straffespark og var nære ved å score i sluttminuttene, men til slutt endte det med nok et knepent tap.

På den positive siden fikk vi se nysigneringene Jaime Sánchez og Cristian Gómez debutere, sistnevnte fra benken, og begge leverte gode forestillinger. I den tredje serierunden må Castilla reise til Estadio José Rico Pérez, hvor Hércules venter på motsatt banehalvdel.

Pmn6