Bale-bekreftelse i kveld?

Media melder om mulig Bale-bekreftelse fra klubbene i kveld

Det har blitt ropt mye "Ulv! Ulv!" i media de siste ukene, men det er nå bare et spørsmål om tid før Gareth Bale-overgangen blir bekreftet av Real Madrid og Tottenham. Tidligere i dag bekreftet Tottenham overgangen til Erik Lamela fra AS Roma og fra Nederland har Ajax bekreftet at Christian Eriksen er på vei til London. Bale sine to erstattere er allerede klare for Spurs eller på vei inn dørene på White Hart Lane.

Dermed er Levy og Spurs ferdig med sin kjøpefest til €105mil i sommer - en kjøpefest som inkluderer der i blandt Paulinho, Eriksen, Lamela, Soldado og Chadli - og Tottenham har altså allerede brukt Bale-pengene, før waliseren er solgt.

I følge AS kan man vente seg en bekreftelse av Bale-avtalen i kveld rundt kl.2200. I følge media har Real Madrid også flyttet arrangementer fra ettermiddagen på stadion til morgenen, slik at stadion kan brukes til Bale-presentasjon senere på dagen. Det er selvsagt også mulig at det hele drøyer til over helgen, men Bale-sagaen nærmer seg endelig en konklusjon.

Oppdatering

I kveld ble også Eriksen bekreftet klar for Tottenham, men Bale-overgangen drøyer likevel.

Pmn6