Offisielt: Kontrakten til Adan termineres

Antonio Adans kontrakt termineres med umiddelbar virkning.

Antonio Adan og Real Madrid har kommet til en enighet hvor kontrakten hans blir terminert med umiddelbar virkning. Det siste året har ikke vært lett for den trofaste keeperen. Da han først fikk sjansen under Mourinho, da Casillas ble skadet i fjor vinter, ble det ingen suksess. Antonio fikk null tillit og ledelsen bestemte seg for å hente en annen keeper som skulle hjelpe klubben under Casillas’ skadefravær. Det ble Diego Lopez.

Keeperen har gått alle gradene i Real Madrid. Helt siden 1997 har han vært å finne i systemet til klubben. Fra 20042006 spilte han for Real Madrid C, før han ble tatt opp til Real Madrid Castilla. Det var ikke før i 2010 han fikk sin A-lags debut mot Auxerre. Helt siden Dudek forlot den spanske hovedstaden har Adan vært andrevalget, med kun Iker Casillas foran seg i køen.

Nå ventes det at han skal signere for et annet Madrid-lag, nemlig Rayo Vallecano. Det har i hele sommer vært snakk om at de vil signere den 26 år gamle spilleren. Foreløpig er Real Madrid-produktet kontraktløs.

Pmn6