Frykter en skadet Gareth Bale

Carlo Ancelotti og Real Madrid krysser fingrene for waliserens helse.

Real Madrid er veldig bekymret for Gareth Bale som nå er på landslagssamling med Wales. Bakgrunnen er en lyskeskade som gjorde at han måtte stå over VM-kvalifiseringskampen mot Makedonia forrige fredag. Selv med skaden er fortsatt Bale en del av Chris Colemans, walisisk landslagssjef, tropp. Til sammenligning har både Cristiano Ronaldo, Isco og Marcelo fått dra tilbake til Madrid for behandling av skade de siste dagene.

Tidligere i august sa Tottenham-manager André Villas-Boas at Gareth Bale slet med en skade og at det var derfor han ikke deltok på vanlige treninger eller treningskamper. Mange trodde at dette bare var en dekkhistorie for å skjerme Bale da han var i forhandlinger med Real Madrid, men nå kan ting tyde på at det faktisk er et problem med lysken likevel.

Ikveld spiller Wales VM-kvalifiseringskamp imot Serbia på Millennium Stadium i Cardiff. Real Madrids støtteapparat vil ikke bli nevneverdig imponert dersom Coleman gambler med Bales skade og lar han spille. Wales (6 poeng) ligger et godt stykke bak Belgia (22p) og Kroatia (17p) som ligger som nummer én og to i gruppe A.

Kilde: Marca

Pmn6