Oppdatering på skadesituasjonen

Cristiano Ronaldo kan rekke helgens kamp mot Villarreal - Gareth Bale usikker.

Tre dager før den tøffe bortekampen mot Villarreal i BBVA La Liga, har Real Madrid flere nøkkelspillere ute med skade etter landslagspausen. Her er en liten oppdatering på hvordan skadesituasjonen ser ut for øyeblikket:

Cristiano Ronaldo pådro seg en liten skade i Portugals VM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland forrige uke, og måtte trekke seg fra samlingen. De siste dagene har han gjennomført lette økter på Valdebebas, og skal være aktuell for Carlo Ancelotti når han skal ta ut sine elleve mot Villarreal til helgen.

Raphaël Varane skadet menisken helt tilbake i mai mot Espanyol, men skal endelig være på vei tilbake på fotballbanen. Man trodde egentlig at franskmannen skulle være tilbake allerede i månedsskiftet juli-august, men han fikk et tilbakefall som har satt ham enda en måned ute på sidelinjen. Varane meldes nå å ha en god utvikling, og man håper at han vil være spilleklar iløpet av de neste ukene.

Gareth Bale har slitt med en lyskeskade i lengre tid, men ble likevel med på landslagssamling med Wales. Bale sto over kampen mot Makedonia, men ble byttet inn etter 58 minutter mot Serbia. Om den walisiske landslagssjefen Chris Coleman presset Bale til å spille selv med en dårlig lyske, vites ikke. Verdens nest dyreste fotballspiller ble byttet inn da Serbia ledet 3-0. Nå vil Bale returnere til Madrid og vil gjennomgå flere tester med Real Madrids leger.

Isco dro hjem fra landslagssamling med Spania i helgen med ubehag i den høyre ankelen. Man tar ingen sjanser med stortalentet som har blitt behandlet på Real Madrids treningskompleks de siste dagene. Isco har fått beskjed om å hvile og er utilgjengelig for kampen mot Villarreal.

Luka Modric måtte også trekke seg fra Kroatias samling med stikkende smerte i låret. Smellen blir sett på av Real Madrids fysioterapeuter, men det skal ikke være noe alvorlig. Usikker om han er klar for kamp allerede til helgen.

Marcelo måtte byttes ut i førsteomgangen i Brasils kamp mot Australia. Man kunne tydelig se at brassen dro på seg en strekk i det venstre låret. Det antas at han vil være ute i to til tre uker - forhåpentligvis før El Derbi madrileño mot Atlético Madrid 28. september.

Xabi Alonso pådro seg et brudd i foten på trening 21. august, og vil være ute i tre måneder. Han måtte operere og spås å være tilbake i midten av november.

Kilde: Marca.com

Pmn6