Villarreal 2-2 Real Madrid

Det ble et tøft oppgjør borte mot den gule ubåten lørdag kveld.

Villarreal - Real Madrid
14.09.13, 22:00
Estadio de Madrigal
La Liga runde 4

20' 1-0 Cani
38` 1-1 Bale
63` 1-2 Ronaldo
69` 2-2 Cani.

Det var et heltent Villarreal som tok imot Real Madrid til dyst lørdag kveld. Den gule ubåten åpner kampen i et forrykende tempo og ryster los blancos. Enkle balltap sentralt i banen gir Villarreals raske angripsspillere store rom å kontre på. Et slurvete Real Madrid forsvar slipper Giovani og co til ved flere anledninger, men en god Diego Lopez står i veien.

Men etter 20 minutter spilt glipper det. Etter mye “klabb og babb” ender ballen hos Cani som enkelt setter inn 1-0 til den gule ubåten. Villarreal fortsatte “å måle på” og kommer til flere god sjanser, men en god Diego Lopez holder los blancos inne i kampen.

Real Madrid tok etter hvert over ballinnehavet og kontrollen i kampen. Ronaldo og Bale bytter side og involverer seg mer og mer utover omgangen. Isco finner rommene i mellomrommet og er sterkt delaktig i at flere god Real Madrid angrep bygges opp.

Flere store los blancos sjanser skapes og det tok ikke mer enn 38 minutter før Gareth Bale noterte seg på scoringslisten. Spilleren som i sommer kom for en rekordsum utlignet til 1-1.
Lagene gikk til pause på stillingen 1-1 etter en svak førsteomgang av los blancos. Slurv, slurv og atter slurv førte til hele 11 Villarreal avslutninger mot Real Madrids 9.

Real Madrid kommer ut med en annen innstilling i andreomgangen. Bale fyrer av et skudd tidlig, men tverrliggeren står i veien for waliserens andre nettkjenning for dagen. Trykket holdes oppe og “boksåpneren” Isco spiller Benzema fint igjennom, men franskmannen plasserer den like utenfor.

Grep gjøres av Carlo Ancelotti. Gareth Bale byttes ut i det 60 minutt. Kantspilleren har hatt lite kamptrening denne sommeren og blir erstattet av Di Maria. Italieneren tar også ut Illaramendi for Khedira.
63 minutter spilt og Ronaldo tar med seg ballen fint oppover langs kanten. Ronaldo spiller ut til Benzema som avslutter rett på keeper som må gi retur. Der står Ronaldo. Portugiseren gjør ingen feil og setter inn 1-2 til los blancos. Ronaldos 2 skåring for sesongen.

Men resultatet står seg ikke lenge. Allerede etter 6 minutter drar Giovani dos Santos seg inn fra venstrekanten og fyrer av. Skuddet reddes av Diego Lopez som gir retur. Returen settes inn av samme mann og 2-2 er et faktum.

Real Madrid jakter mål, men den gule ubåten ligger lavt og nekter los blancos rom. I det 74 minutt kommer Alvaro Morata inn for en svak Karim Benzema. Real Madrid dominerer banespillet, men kommer kun til halvsjanser. Tiden renner ut for los blancos og det ender 2-2 på estadio de Madrigal.

Oppsummering

Det ble som ventet en tøff kamp borte mot den gule ubåten. En svak førsteomgang, med lite flyt i det offensive spillet. Spillet kommer seg i andreomgang, men dessverre litt slurvete bakover. Nysigneringen Gareth Bale gjør en god første kamp og noterer seg på målscorer listen. Illaramendi tilbake fra skade gjør også en god figur. Ronaldo noterte seg også for nettkjenning og står nå med 2 mål på 4 kamper. Poengdeling på Estadio de Madrigal er fortjent, men skuffende sett med los blancos øyne.

Hva syns du om kampen? Diskuter i kommentarfeltet nederst

Pmn6