Nytt tap for Castilla

Serielederen ble for sterke.

Real Madrid Castilla har slitt kraftig denne sesongen. De skulle bli enda verre lørdag kveld da serieleder Recrativo gjestet Estadio Alfredo Di Stefano. Etter kun syv minutter scoret Joselu for gjestene da han utnyttet en tabbe fra keeper Yáñez. Kun fem minutter etter ble Castilla tildelt straffespark, men Borja klarte ikke ta vare på den gode sjansen og keepren reddet. Det var derimot Castilla som styrte kampen og hadde mesteparten av spillet.

Det skulle de få uttelling for etter 38 minutters spill da ungguttene ble tildelt et nytt straffespark. Denne gangen var det Omar Mascarell som stilte seg bak ballen, og han klarte å overliste Recrativos keeper Cabrero. Like etter scoringen var Castilla nærme å ta ledelsen med et tverrliggerskudd fra Jaime. Uflaksen stoppet ikke der for Castilla. På overtid i første omgang scoret Arana for gjestene, men reprisen viste at han skulle vært avblåst i forkant av scoringen.

Castilla ga ikke opp. I løpet av andre omgang ble Sobrino, Femenia og Aguza byttet inn, og de helhvite fortsatte å dominere kampen. Det manglet derimot mye på avslutningene, noe som var veldig synd for Torils menn, som fortjente bedre. Andre omgang endte målløs, og dermed 1-2. Castilla inneholder med det jumboplassen på tabellen, med kun tre poeng på åtte kamper.