Sesongen over for Khedira

Tyskeren må operere etter alvorlig kneskade.

Real Madrid har igjen blitt truffet av det såkalte UEFA-viruset. Under Tysklands treningskamp mot Italia i går, ble Sami Khedira offer for en alvorlig skade i høyre kne etter et sammenstøt med Andrea Pirlo. De første rapportene tilsier at mannen med draktnummer seks vil være ute i seks måneder.

Den tyske midtbanespilleren må under kniven for å ha en mulighet til å reise til Brasil med det tyske landslaget neste sommer. Det melder den tyske landslagslegen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth. Khediras sesong med Real Madrid er utvilsomt over.

- Det er et hardt slag for både han og oss, men han er en kriger både på og utenfor banen. Han tenker alltid positivt, og det vil hjelpe ham i gjenopprettingen. Jeg tror han vil være klar og i god form til VM, sa Joachim Löw etter kampen.

Carlo Ancelotti må altså klare seg uten en viktig førstelagsspiller resten av sesongen. Vil det gi en spiller som Casemiro flere muligheter til å vise seg frem, eller kommer klubben til å dykke i overgangsmarkedet når januarvinduet åpner?

Pmn6