Díaz skryter av hele laget

Castilla-treneren hyller ungguttenes innsats, både i kamp og på treningsfeltet.

Real Madrid Castilla har hatt en fantastisk utvikling etter at José Manuel Díaz tok over roret etter Alberto Toril. Laget har tatt 13 av 15 mulige poeng, og Díaz roser lagets arbeid defensivt.

Les også: Utrolige Castilla vant igjen

- Dynamikken i laget er positiv og vi er nødt til å forlenge seiersrekken vår mot Sabadell. Vi oppnår resultater, og det er veldig viktig for spillernes selvtillit. Målet vårt er å stenge buret og ta det derfra. Hele laget er velorganisert defensivt, og på grunn av våre offensive kvaliteter, vil vi straffe motstanderne når de gjør feil.

Ikke alle i Castillas tropp får regelmessig spilletid, men Díaz er klar over at også de på benken har en viktig rolle.

- Jeg vil rose hele troppen, ikke bare de som spiller. Spillernes fantastiske innsats på treningsfeltet hver dag gjør det vanskelig for oss å plukke ut laget, selv 18-mannstroppen. Laget har tatt 13 av 15 mulige poeng den siste tiden, og vinner vi den neste kampen, kan vi komme oss over nedrykksstreken.

Når det gjelder forsterkninger i januar, vil ikke Díaz utelukke noe.

- Klubben styrer overgangene, og hvis det blir aktuelt å handle i januar, vil jeg bli informert. Alle spillerne vi har nå blir viktige, men en forsterkning vil bli ønsket velkommen. Jeg vet alt om laget mitt og er fornøyd med hva jeg har.

Hvor mye skryt bør José Manuel Díaz få for jobben han har gjort med Castilla?

Pmn6