Castilla 2-2 Murcia

Ungguttene maktet ikke å slå nimannssterke Murcia på hjemmebane.

Real Madrid Castilla har levert positive resultater etter José Manuel Díaz' inntreden som hovedtrener, men lørdag kveld ble det en aldri så liten nedtur. Murcia klarte å klamre seg til et heldig 2-2-resultat.

Kampen startet på verst tenkelige måte for Murcia da Pedro Alcalá klarte å bli utvist allerede etter 11 minutter. 10 minutter senere tok gjestene likevel ledelsen etter et mål fra Kike.

Heldigvis for Castilla utlignet Raúl de Tomás i det 24. minutt, og seks minutter senere ble også Álex Martínez sendt i dusjen da han laget straffespark. Dermed måtte Murcia fullføre med bare ni mann.

Omar Mascarell omsatte straffesparket til mål. Alt så ut til å gå på skinner for Castilla, men like etter hvilen sendte José Luis Acciari bortelaget tilbake i kampen. Utrolig nok klarte aldri Castilla å score vinnermålet mot Murcias ni mann, og til slutt endte det 2-2 på Estadio Alfredo Di Stéfano.