Transfertorsdag 23.01

Barcelona-, Bayern München- og Manchester United-spillere på Real Madrids ønskeliste.

Ryktet inn:

Juan Manuel Mata var ryktet til Real Madrid i forrige Transfertorsdag. De som håpte at spanjolen ville returnere til klubben vil dessverre bli skuffet, i og med at det nå ser ut til at han signerer for Manchester United. I følge BBC Sport har Chelsea nemlig godtatt et bud på £37 millioner – deres spørrepris.

• Hørt om Munir El Haddadi? Han er en 18 år gammel angriper som blant annet har spilt for Barcelonas U19 lag i UEFA Youth League. Kontrakten med Barcelona går ut i juni, og marokkaneren har fanget interessen til blant andre Real Madrid, Arsenal, PSG og Bayern München, i følge Vox Populi.

Wayne Rooney er inne i sine 18 siste måneder av kontrakten med Man Utd, og det er usikkert om han kommer til å signere ny. The Daily Mail skriver at engelskmannen garantert forlater klubben til sommeren og at Real Madrid skal være interesserte. Florentino Pérez skal ha ønsket angriperen i lengre tid. Med andre ord kan vi se frem til mange rykter om særlig tre angripere til sommeren: Rooney, Falcao og Agüero. Mens City sannsynligvis vil nekte å selge sin juvel, og Falcao har en lang kontrakt med AS Monaco, kan vi plutselig få en ny brite inn dørene på Santiago Bernabéu.

• Real Madrid kan komme til å kjøpe en ny brasilianer. Midtbanespilleren Willian José, som til daglig er i Santos på lån fra Deportivo Maldonado, er ryktet til klubben. I følge Terra ønsker Madrid-klubben å hente han på lån med opsjon på kjøp, alá Casemiro-kjøpet. «Det ville vært en fantastisk mulighet for meg, og en drøm som går i oppfyllelse», uttalte 22-åringen selv i forbindelse med saken.

Ilkay Gündogan har vært ryktet til Real Madrid i over ett år snart. Hans nære venn og lagkamerat, Marco Reus, sier han ikke blir overrasket om midtbanespilleren forlater Dortmund i sommer. Med interesse fra Real Madrid og Manchester United mener tyskeren at det er opp til Gündogan. «Det er hans valg. For Lewandowski har vi visst det i lang tid, men for Ilkay får vi vente og se», skal Reus ha sagt til tyske Bild.

• Både Barcelona og Real Madrid ønsker å signere Thomas Müller, hevder katalanske El Mundo Deportivo. Bayern München skal være motvillige til å selge for mindre enn €45 millioner.

Ryktet ut:

• Et salg av Fabio Coentrão virker som det mest sannsynlige som kan komme til å skje dette overgangsvinduet, ved siden av ingenting. Spanske AS hevder at portugiseren skal i møte med Ancelotti i dag for å diskutere situasjonen, og for å høre hvilke planer treneren har for ham resten av sesongen. Om Coentrão går misfornøyd ut av møtet kan det fort hende at han vil prøve å få til en overgang i løpet av dette vinduet. Manchester United skal fremdeles være interesserte.

• Real Betis ønsker å låne Real Madrid-spillerne Casemiro og Tomas Mejia, skriver MARCA. Mejías ønsker å spille på et høyere nivå, og «venter bare på telefonen fra Betis» melder den spanske sportsavisen. Casemiro har ikke fått særlig med tillit av Ancelotti denne sesongen, så en låneavtale ut sesongen med nedrykkstruede Betis kan fort skje.

Hvilke rykter håper du blir virkelighet? Kommenter under!

Pmn6