Alcorcón 0-2 Castilla

José Rodríguez og Omar Mascarell sørget for at ungguttene tok sin tredje borteseier.

Real Madrid Castilla fortsetter å imponere under José Manuel Díaz. Borteformen har forbedret seg betraktelig den siste tiden, og i kveld tok man også skalpen på Alcorcón.

Kampen startet med mye intensitet, men de fremmøtte tilskuerne måtte vente i en knapp time før scoringen kom. Vidunderbarnet José Rodríguez sendte gjestene i ledelsen etter 58 minutter.

I det 81. minutt mottok Omar Mascarell ballen 20 meter fra mål. Unggutten, som er Castillas toppscorer, la ballen over på høyrefoten og sendte av gårde et nydelig skudd helt oppe i vinkelen.

Særlig mye mer action fikk vi ikke på Estadio Santo Domingo. Castilla vant oppgjøret 2-0.