Presentasjon av stadionutbygging

I dag ble planene for utbyggingen av Santiago Bernabéu lagt ut.

Real Madrid C.F innkalte i dag til pressekonferanse hvor stadion planene ble lagt fram. Spekulasjonene på hvilken arkitekt som skulle tegne nye Santiago Bernabéu var mange, men valget falt tilslutt på det arkitekt-firmaet L35.

Presentasjonen ble ledet av Florentino Perez og planene for stadionutbyggingen ble lagt fram. Real Madrid-presidenten Florentino Perez sa følgende til utbyggingen.

- Vi ønsker at Santiago Bernabéu fortsatt skal være en av verdens beste stadioner og at folk skal få et godt inntrykk når de besøker stadion, sier Florentino Perez.

- Vi gleder oss til å begynne med nye utfordringer. Vi ønsker å gjøre Santiago Bernabéu til den beste stadion i verden, legger Florentino Perez til.

Volkwin Marg, eier av det tyske byggefirmaet GMP, vil lede prosjektet og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Denne byggingen er utvilsomt det største som har skjedd for oss. Vi ønsker at Real Madrid fortsatt skal være beryktede for storheten av klubben og den øker utvilsomt med denne stadionutbyggingen. Det er et ekte kunstverk, sier tyskeren til RealMadrid.com

Det vil blant annet bli bygd et hotell, et kjøpesenter, nye VIP-bokser og en 360 graders scoringstavle på Santiago Bernabéu.

Ifølge GMP vil det ta tre år å bygge ut stadionen og det er ventet at påbygningen vil starte i slutten av sesongen. Den estimerte kostnaden for prosjektet er ventet å være på €400millioner. Florentino Perez sa at med denne stadionutbyggingen ville inntektene øke med 30%. Real Madrid-presidenten avslørte også på presentasjonen at han har brukt €208millioner på stadion utbygging siden han kom til Real Madrid hvor mesteparten av pengene er brukt på Valdebas Sports Center.

Real Madrid-president Florentino Perez visste stor entusiasme ovenfor planene og er klar på at stadionutbyggingen er viktig for klubben.

- Verdens beste lag trenger verdens beste stadion, avsluttet Florentino Perez.

Hva synes du om stadion planene?

Pmn6