Før Castilla - Barcelona B

Castilla skal kjempe om 3 poeng mot erkerivalene fra Barcelona.

Lørdag 15. februar, kl. 18.00
Segunda División, runde 26

Etter en begredelig sesongstart har det sett lysere ut for Castilla den siste tiden. Castilla har vært nederst på tabellen omtrent hele sesongen, men med seier mot Barcelona B kan man klatre til 18. plass. Det betyr at man ikke lenger ligger på en direkte nedrykksplass. Det er forøvrig veldig jevnt i Segunda División hvor det bare er 15. poeng som skiller topp og bunn på tabellen. Det betyr at dersom man klarer å få et par seiere på rad så kan det få store utslag på tabellen.

Barcelona B kommer med stor selvtillit inn mot oppgjøret. På de siste fem kampene deres har det blitt bare ett tap og de har vunnet deres to siste kamper. De ligger derfor på en komfortabel 10. plass på tabellen. Castilla har vært inne i en god periode, men kommer fra ett 2-1 tap mot Mirandes og ligger dermed helt nederst på tabellen på en 22. plass. Det blir dermed en tøff kamp for våre unggutter, men som nok vil få mye støtte fra fansen på Alfredo Di Stéfano som er utsolgt til kveldens kamp.

Castilla må klare seg uten Kiko Femenía, Lucas Torró, og Jaime som er skadet og Quini som er suspendert. Det er likevel to unge og tekniske lag som møter hverandre og det vil ikke være mangel på talent i kveldens oppgjør. Omar Mascarell, José Rodríguez og Raúl De Tomás er i troppen for å nevne noen av de. Alt ligger dermed til rette for en underholdende kamp på et utsolgt Alfredo Di Stéfano.

Troppen:

Keepere: Pacheco og Rubén Yáñez
Forsvar: Casado, Llorente, Derik, Pulido, Noblejas og Cabrera
Midtbane: Mascarell, José Rodríguez, Burgui, Lucas, Aguza, Cristian Gómez og Borja
Angrep: Willian José, Sobrino og Raúl De Tomás

Tror du Castilla vinner kveldens kamp?

Pmn6