Castilla 3 - 1 Barcelona B

Viktig seier for Castilla i en kamp som inneholdt fire scoringer og to utvisninger.

Det ble en innholdsrik kamp mot rivalene fra Barcelona, men Castilla var det beste laget og kunne etter 90 minutter juble for tre svært viktige poeng. Det betyr at Castilla klatrer fra 22. plass til 19. plass på tabellen. Det ser dermed betraktelig bedre ut for muligheten til å holde seg i Segunda División enn det gjorde tidligere i sesongen.

De første 30 minuttene var relativt rolige med enkelte sjanser til begge lag. Da det var spilt 35 minutter var det Barcelona ved Denis Suárez som gjorde 1-0 til gjestene. Ledelsen varte ikke lenge da Castilla scorte to mål på syv minutter. Målene som ble scoret Burgui og Aguza gjorde at Castilla gikk til pause med 2-1 ledelse.

Litt ut i 2. omgang fikk Castila straffe. Omar gikk som vanlig frem for å ta straffen og som vanlig satt han straffen i mål. Det betyr at Omar er Castilla sin toppscorer med 6 mål denne sesongen. Nå var alt som gjenstod å forsvare ledelsen. i sluttminuttene fikk Aguza sitt andre gule kort for kampen og ble sendt av. Ikke lenge etter ble også Jose Rodriguez utvist da også han fikk sitt andre gule kort. De røde kortene fikk lite å si for utfallet av kampen da den eneste store sjansen Barcelona B skapte etter de røde kortene var et godt slått frispark som Pacheco reddet mesterlig.

Seieren betyr at Castilla klatret på tabellen, men de er fortsatt ikke på trygg plass. Castilla har begynt å plukke mye flere poeng enn tidligere i sesongen og ved seier i neste runde så kan Castilla havne over nedrykkstreken for første gang siden sesongen startet.

Tror du Castilla klarer å holde seg i Segunda División?