Før PSG U19 - Real Madrid U19

Det er duket for en skikkelig godbit i UEFA Youth League.

Tirsdag 11. mars, kl. 18:00
Kvartfinale, UEFA Youth League
Stade Charléty, Paris
Eurosport

Takket være et spektakulært seiersmål i sluttsekundene av oppgjøret mot Napoli, tok Real Madrids juniorlag seg videre fra åttendedelsfinalen i UEFA Youth League i slutten av februar.

Les også: Topper La Liga-statistikker

I dag, 13 dager senere, er det Paris Saint-Germain som står på motsatt banehalvdel. Det skal spilles om en plass i semifinalene i juniorutgaven av UEFA Champions League.

Juvenil A møtte i likhet med førstelaget Juventus, København og Galatasaray i gruppespillet. Real Madrid vant gruppen med 11 poeng, mens København kapret andreplassen foran Juventus.

Paris Saint-Germain måtte på sin side nøye seg med en andreplass i Gruppe C. Franskmennene tok bare sju poeng og havnet langt bak gruppevinnerne Benfica, som tok 14 poeng. Heldigvis for PSG klarte ikke Anderlecht og Olympiacos å ta mer enn fem og fire poeng, og dermed gikk PSG videre.

I åttendedelsfinalen ble Real Madrid trukket opp mot Napoli. Det ble en jevn affære, men italienerne måtte gi tapt takket være et drømmemål fra Aleix Febas i det 94. minutt (se videoklippet under). PSG fikk det heller ikke enkelt, men vant til slutt 2-1 over CSKA Moskva og tok en sterk borteseier.

Luis Miguel Ramis har tatt ut sine beste spillere i 18-mannstroppen som skal reise til Paris. Stortalentene Iván Sáez, Agoney og Aleix Febas er alle med, i tillegg til lagets største stjerne, Enzo Zidane. 18-åringen ble nylig kalt opp til spill for Frankrike U19 og kommer helt sikkert til å starte dagens kamp.

Troppen:

Keepere: Sergio og Álex.
Forsvarsspillere: Fran, Mario, Felipe, Héctor, Jaime og Iván Sáez.
Midtbanespillere: Llorente, Javi Muñoz, Miki, Febas, Álvaro, Agoney, Enzo Zidane og Sandro.
Angrepsspillere: Ismael og Marcos Legaz.

Husk at du kan se kampen direkte på Eurosport klokken 18:00.

Pmn6