Recreativo 2-3 Castilla

Enda en viktig seier for Castilla.

Castilla har nettopp klatret over nedrykksstreken og mot Recreativo tok de en ny viktig seier i kampen mot nedrykk.Tre scoringer av Willian José var det som skulle til for å sikre seieren i en intens kamp mot opprykkskandidatene Recreativo.

Kampen startet svært bra for Castilla da Willian José scorte etter bare ett minutt. Senere i omgangen scorte Joselu for Recreativo. Willian José scorte så 2-1 målet med en fantastisk avslutning med venstrefoten fra distanse like før pause.

Andre omgang ble svært innholdsrik. Først ble Álex Pérez utvist og like etter scorte Joselu sitt andre for kampen. Castilla var svært ivrige etter tre poeng mot et Recreativo som måtte spille med 10 mann. Castilla skapte flere sjanser, men fikk ikke uttelling før Willian José satte sitt tredje mål for kvelden etter en bra pasning fra Burgui. Castilla fortsatte å kontrollere kampen og skapte flere sjanser mot slutten av andre omgang, men det ble ikke flere mål. Kampen endte dermed med en sterk 3-2 seier for Castilla mot ett av divisjonens beste lag.

Dermed klatrer Castilla på tabellen og ligger nå på 14. plass med ett poeng ned til nedrykksstreken. Det er likevel svært jevnt i Liga Adelante og det er bare 4 poeng opp til 6. plassen på tabellen. Castilla har hatt en rekke gode resultat i det siste og vil være ute etter en seier hjemme mot Mallorca i neste runde.

Pmn6