Arbeloa tilbake i trening

Både han og Khedira skal snart være tilgjengelig for spill igjen.

Med Dani Carvajals briljante prestasjoner kamp ut og kamp inn for tiden trengs det kanskje ikke noe nytt førstevalg på høyrebacken. Allikevel må nyheten om en returnerende Álvaro Arbeloa ses på som svært positivt. 31-åringen har blitt kvitt kneskaden som har holdt han ute av spill de to siste månedene og skal nå være klar for spill igjen, for samtidig og tilby Carvajal litt velfortjent hvile etter intense uker.

Hvis det skulle være nødvendig, vil han etter all sannsynlighet være tilgjengelig fra start mot Atlético Madrid i Champions League-finalen om et par uker. Landsmann Carvajal tok seg enkelt av Franck Ribéry i begge kampene mot Bayern München, men Arbeloas lange erfaring og rutine kan komme godt med i en kamp av slik enorm betydning. Før man derimot tenker så langt, er Arbeloa først nødt til å få noen seriekamper i beina. Hjemmekampen mot Valencia søndag kan være nettopp det han trenger for å komme igang.

Khedira fit for fight

Når man er inne på spillere som returnerer fra skade, kan det være verdt å nevne at Sami Khedira etter alt å dømme snart vil være å se på banen igjen. Skulle han, i likhet med Arbeloa, få starte i Champions League-finalen krever det at også han får et par kamper under beltet. Bortsett fra en korsbåndsskadet Jesé, kan det se ut til at Carlo Ancelotti har samtlige spillere tilgjengelig før byderbyet i Lisboa.

Hvor viktig tror du Arbeloa og Khediras tilbakekomst blir?

Pmn6