Skadeoppdatering: To uker igjen

Flere spillere sliter med den fysiske formen foran sesongens viktigste kamp.

Ikke bare glapp det som stort sett var av muligheter for seriegull til Real Madrid mot Real Valladolid onsdag. Man kan også ha mistet Pepe og Ángel di María for resten av sesongen, inkludert Champions League-finalen mot Atlético Madrid.

Skadeoppdateringen per dags dato er skremmende lesning. I onsdagens heltriste oppgjør måtte Cristiano Ronaldo bytte ut etter snaue åtte minutter, og selv om han rapporteres klar til europacupfinalen er det slettes ikke sikkert den fysiske formen blir god nok til at man får se en Cristiano i kjempeslag. Videre endte Pepe og di María opp med skader i henholdsvis legg og hofte. Di María skal ifølge Marca være friskmeldt før sesongens store høydepunkt, men videre tester vil utføres på fredag, så inntil da bør man fortsatt krysse fingrene.

Skadeoppdatering 16 dager før Champions League-finalen

Navn - Skade - Status før UCL-finalen
Cristiano Ronaldo - Bakside lår - Bekreftet klar
Gareth Bale - Smell - Bekreftet klar
Dani Carvajal - Overbelastning - Bekreftet klar
Álvaro Arbeloa - Kneskål - Bekreftet klar, men har ikke spilt på to måneder
Sami Khedira - Fremre korsbånd - Bekreftet klar, men har ikke spilt på seks måneder
Ángel di María - Hofte - Usikker
Pepe - Legg - Usikkert, men ser ikke bra ut
Jesé Rodriguez - Fremre korsbånd - Ute

For å summere opp - fem spillere som ideelt sett ville vært i en toppet startellever, som sliter med fysiske problemer. Ja, Ronaldo, Bale og Carvajal er alle rapportert klare, men til hvilken pris? Klarer de å prestere sitt aller beste? Vi får håpe det beste.

Pmn6