Pepes finalesjanser minsker

Portugiseren ser ut til å tape kampen mot klokka foran neste ukes finale.

Med Xabi Alonso ute av tankene etter at det ble gjort klart at man ikke ville anke det gule kortet han pådro seg mot Bayern München, rettes nå alt av håp mot Pepe. Han sliter på sin side med å bli frisk til årets største kamp, til Carlo Ancelottis store frustrasjon.

Til tross for at klubbens medisinske apparat innledningsvis virket ganske optimistiske angående midtstopperens finalesjanser, ser dette nå ut til å ha bleknet med få dager igjen å bli klar på. "Det er en sjanse for at han blir klar. Det ser dårlig ut, men det er mulig", meldes det om. I skrivende øyeblikk skal det være en 20-25% sjanse for at vår portugisiske bauta starter oppgjøret i Lisboa. Hjerteskjærende lesning for oss som har vært vitne til Pepes prestasjoner denne sesongen.

Vanskelig tilbakeføring

Hovedpersonen selv har heldigvis på langt nær gitt opp håpet. Han skal etter sigende møte opp på Valdebebas hver morgen med rapport på hvordan ting står til og tilbringer fem knallharde timer på treningsanlegget for å kunne bli klar til rivaloppgjøret. 31-åringen, som pådro seg en førstegrads muskelstrekk i leggen i seriekampen mot Real Valladolid 7. mai, prøver febrilsk å komme seg tilbake på banen og jobber i mange timer på styrkerommet daglig.

Det har dessverre tatt lenger tid enn først forventet å bli kvitt denne muskelskaden. En slik type skade skal vanligvis være mulig å bli kvitt etter et par uker, men på dette tidspunktet i sesongen, hvor man har nedbrytet kroppen såpass, kan det fort gå noen uker til før man blir helt bra.
Vi krysser fingrene for vår Pepe og ønsker han masse lykke til videre i sin tilbakeføring!

Pmn6