- Tror Varane blir

Karim Benzema håper landsmannen blir i klubben.

Raphaël Varane har blitt linket bort fra Real Madrid helt siden i vinter, hvor han slet med spilletid og skadeproblemer. Chelsea har vært klubben som er blitt nevnt hyppigst og José Mourinho skal være ivrig etter å signere sin tidligere elev. Karim Benzema, Varanes nærmeste venn i Madrid, tror på sin side den unge midtstopperen blir på sin post.

Det ville selvfølgelig vært mest betryggende å få en skikkelig bekreftelse fra hovedpersonen selv, men at en spiller som står Varane såpass nærme tar bladet fra munnen, er helt klart en trøst. Benzema uttalte følgende i et intervju med MARCA:

- Hvis han fortsetter å spille slik han har gjort i det siste, vil han være blant verdens aller beste midtstoppere om et år eller to. Chelsea? Jeg tror han blir hos oss.

Nå gjelder det for Varane å ikke bli for utålmodig. Det er viktig å huske på at Pepe og Sergio Ramos virkelig har stått fram, spesielt etter jul, denne sesongen. 21-åringen har også nettopp kommet tilbake fra en langvarig kneskade og må regne med å kjempe om en fast plass på laget. Hans portugisiske stopperkollega er tross alt blitt 31 år og det vil uansett ikke være lang tid igjen før Varane er nødt til å stå fram som en bauta bak der. Forhåpentligvis griper han muligheten og etablerer seg som en skikkelig kulthelt i den hvite delen av hovedstaden.

Tror du Varane blir?

Pmn6