VM trolig over for Coentrão

Mesterskapet kan se ut til å være over for portugiserens del.

En tvilsom avgjørelse fra dommer Milorad Mazic viste seg å bare bli starten på en helsvart kveld for Real Madrids portugisere. For ikke bare ble Pepe vist ut av den serbiske pipeblåseren etter å ha "skallet ned" tremålsscorer Thomas Müller. Kaptein Cristiano Ronaldo gjorde en svak figur og burde kanskje heller hvilt etter å ha vært tvilsom foran turneringen. Som om ikke det var nok ble tredjemann av klubbens Portugal-representanter skadet da det hele i teorien var avgjort.

I det 63. spilleminutt stod det 3-0 i favør Tyskland på tavla. Fábio Coentrão måtte strekke seg etter en upresis kortpasning fra lagkamerat Raul Meireles og holdt seg umiddelbart til baksiden av låret. Noe var tydelig galt og Coentrão gikk ned for telling med signal om at kampen var over for hans vedkommende. Trolig pådro han seg en hamstringskade som det vil ta tid å lege.

Det kan nå se ut som at VM-moroa er over for Coentrão før det fikk begynt skikkelig. Portugal som lag har også en utfordring foran seg, da Pepe vil være suspendert i minst én kamp, mens Hugo Almeida også står i fare for å gå glipp av flere kamper med skade.

¡Ánimo Fábio!

Pmn6