Offisielt: Zidane tar over Castilla

Skal lede ungguttene til suksess neste sesong.

Zidane har lenge ønsket å ta over som manager for et eget lag og en stund virket han klar for den franske klubben Bordeaux. Nå har Real Madrid bekreftet at han tar over Castilla og at planleggingen rundt neste sesong allerede er startet. Zidane får med seg ungdomstrener Santiago Sánchez som assistent.

Zidane som har jobbet nært med flere unggutter på a-laget vil nå få muligheten til å jobbe med flere spillere som har gjort det svært bra for Juvenil A (u18) i år. Laget har vunnet ligaen, Copa de Campeones og skal ut i en cupfinale på søndag. Flere av spillerne på dette laget regnes som store talenter og det er forventet at de spiller for Castilla neste sesong.

Målet for Castilla og Zidane vil være å rykke rett opp fra Segunda B til neste år etter at de rykket ned i år. Det skal likevel sies at det kan hende Castilla blir å se i Liga Adelante til neste år. Både Zaragoza og Murcia sliter enormt økonomisk og dersom de ikke får ryddet opp i dette så kan det hende Castilla ikke rykker ned. Da blir Zidane sin oppgave å danne et lag som kan holde seg i Liga Adelante.

Gleder du deg til å se Castilla til neste år?

Pmn6