Jesé jobber hardt

Ønsker å bli skadefri så fort som mulig, men det er enda lenge igjen.

Jesé imponerte stort i sin første sesong med førstelaget og hadde flere store kamper i januar/februar hvor det så ut som om han kunne bli en svært viktig del av førstelaget mot slutten av sesongen, men mot Schalke pådro han seg en alvorlig kneskade som holdt han ute resten av sesongen. Nå er han i Madrid for å trene opp kneet.

Jesé er den eneste spilleren som ikke tar ferie i år. Mens resten enten deltar i VM eller nyter ferien, så er Jesé 5 timer om dagen i treningfasilitetene til førstelaget. Treningsprogrammet er delt i to. Ene delen er øvelser i treningsrommet, mens den andre delen er øvelser i bassenget. Begge øvelsene skal styrke kneet etter kneskaden han pådro seg i mars mot Schalke.

Det medisinske apparatet mener unggutten kan trene med førstelaget i november. Før den tid må han belage seg på flere lange dager alene i treningfasilitetene. For å holde humøret oppe har klubben tillat at han kan ta kortere turer til familie og venner i Las Palmas, men da blir også en fysioterapeut med Jesé slik at treningen fortsetter til tross for at han ikke er i Madrid.

Gleder du deg til Jesé er tilbake fra skaden?

(Kilde: AS)

Pmn6