Cheryshev klar for nytt utlån

Villarreal blir russerens nye arbeidsgiver kommende sesong.

Denis Cheryshev, klubbens unge russer, vil tilbringe kommende sesong på lån hos Villarreal. Det melder Real Madrid på sin offisielle hjemmeside.

"Den gule ubåten", som returnerte til La Liga med et smell forrige sesong, har uttalt at 23-åringen må gjennom en medisinsk test før han offisielt presenteres. Forhandlingene mellom alle involverte parter har gått knirkefritt og kun formaliteter gjenstår før Cheryshev kan kalle seg Villarreal-spiller for hvertfall én sesong.

Den russiske landslagsspilleren tilbragte forrige sesong på lån i Andalucía hos Sevilla. Det ble en frustrerende erfaring for flankespilleren, som slet med flere skader og begrenset spilletid. Nå håper både Real Madrid og hovedpersonen selv at lykken snur på El Madrigal. Isåfall er det lov å håpe at Cheryshev får ut sitt potensiale og kanskje klarer å tvinge seg inn i Carlo Ancelottis tropp for 2015/16-sesongen.

Cheryshev, som er født i Russland, startet sin fotballkarriere i Sporting Gijón da han var seks år. Hans far Dimitri spilte a-lagsfotball for klubben og fikk dermed også med seg sønnen på lasset. Da han var tolv år, tok Cheryshev junior turen til Madrid, hvor han gikk gradene i Los Blancos' akademi. Han gjorde seg etterhvert til en nøkkelspiller på Real Madrid Castilla og var en viktig del av laget som rykket opp til Segunda División i 2011/12-sesongen. I alt står han med 104 kamper og 22 mål hos klubbens reservelag.

For a-laget står han kun med én offisiell kamp, etter å ha kommet innpå i seieren mot Alcorcón i Copa del Rey for to sesonger siden. Forhåpentligvis kan Cheryshev få fart på utviklingen i Villarreal og returnere til hovedstaden som en utfordrer til plass i troppen.

Pmn6