Ikke nedrykk likevel?

Det er fortsatt ikke helt sikkert hvor Castilla skal spille denne sesongen.

Real Madrid Castilla havnet under streken i Segunda División forrige sesong. Det naturlige ville dermed vært at Zinédine Zidanes menn tok den tunge turen ned til Segunda B.

Les også: Benzema til 2019

Så enkelt har det imidlertid ikke vist seg å være. Grunnet økonomiske problemer hos andre klubber, kan Castilla torsdag 7. august kan få beskjeden om at det ikke blir nedrykk likevel.

For litt under en uke siden bekreftet det spanske fotballforbundet at Real Murcia ikke har møtt de økonomiske kravene, og at Racing Santander også ligger i faresonen.

Den endelige dommen faller som sagt torsdag 7. august, men ettersom Castilla havnet helt nede på 20. plass, er de avhengige av at både Murcia og Santander blir tvunget ned. Hvis bare Murcia blir degradert, kommer Mirandés til å beholde plassen foran Castilla.

De siste rapportene tyder på at Racing såvidt oppfylte de økonomiske kravene. Stemmer dette, blir Zidanes menn nødt til å spille i Segunda B denne sesongen, men ingenting er bekreftet. Det er fortsatt muligheter for å se Real Madrid Castilla i Spanias nest høyeste divisjon denne sesongen også.

Håper du Castilla beholder plassen, eller vil ungguttene ha godt av en sesong i Segunda B?

Pmn6