Spillerflukten fortsetter

Heller ikke Rubén Sobrino velger å bli med Castilla ned i Segunda B.

Mye har endret seg siden fantastiske åttendeplassen i 2013. I dag skrev Rubén Sobrino under for Ponferradina, og spissen føyer seg dermed inn i rekken av spillere til å forlate Castilla.

Les også: - Di María blir for dyr

Spillerflukten startet allerede forrige sommer. Álvaro Morata, Casemiro, Jesé og Nacho flyttet opp til A-laget, mens spillere som Álex, Juanfran og Denis fant veien til andre klubber.

Opprydningen har naturligvis ikke avtatt etter nedrykket. Til nå har Óscar Plano, Quini, Cabrera, Tomás Mejías og lagkaptein Jorge Casado forsvunnet ut dørene, i tillegg til nevnte Rubén Sobrino. Samtidig har Omar og José Rodríguez blitt sendt på utlån.

Skal vi ta utgangspunkt i Castilla-laget fra 2012/2013-sesongen, er Diego Llorente, Derik Osede, Lucas Vázquez, Raúl de Tomás og Borja García de eneste gjenværende spillerne. Det er fortsatt forventet at enkelte spillere kan forsvinne, så det er ingen tvil om at Castilla-trener Zinédine Zidane har en stor jobb foran seg om han ønsker å rykke opp med Castilla på første forsøk.

Hva må Zidane gjøre for å føre Castilla tilbake til Segunda División?

Pmn6