Real Madrid 2-0 Sevilla

Mye stod på spill når Los Blancos møtte Sevilla i Cardiff i kampen om UEFA Super Copa-trofeet.

Real Madrid 2–0 Sevilla
Cardiff City Stadium, Wales
Tirsdag 12.08.2014, kl. 20:45
UEFA Super Cup, Finale

1-0 Ronaldo 30’ (assist, Bale)
2-0 Ronaldo 49’ (assist, Benzema)

Troppen

Carlo Ancelotti hadde tidligere tatt ut 22 spillere til oppgjøret som kunne gi italieneren sitt andre europeiske pokal på tre måneder. Etter mange spekulasjoner hadde trenerteamet kommet fram til følgende startellever;
Casillas
Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao
Modric, Kroos, James
Bale, Benzema, Ronaldo

På benken satt; Navas, Varane, Arbeloa, Marcelo, Di Maria, Isco og Illarramendi.

Cornerbonanza

Benzema og Ronaldo med avsparket, og kampen er i gang. Det går hele elleve minutter før et av lagene kommer til en sjanse. Et skudd fra Bale går via en Sevillaspiller og ut til corner. Minutter etter blir Ronaldo felt like utenfor 16-meteren, og det er klart for frispark fra gunstig posisjon. Skuddet går via armen på en motspiller og ut til nok en corner. Det tredje hjørnesparket på tre minutter ender til slutt opp i offside etter godt forsvarsspill av Sevilla.

Målkontoen er åpnet

En hurtig kontring etter 18 minutter ender opp hos Bale, men den nylig ankommende Denis Suarez avverger. Etter en periode hvor Los Blancos har styrt det meste kommer Sevilla seg til en sjelden sjanse, som avverges av Casillas. Megasjanse til Ronaldo etter pasning fra Benzema etter 27 minutter, men Beto gjør en super keeperjobb og avverger. Bale slår et nydelig innlegg bare et par minutter seinere. På andre enden står Ronaldo og banker inn kampens første mål. God redning av Casillas etter 34 minutter, når James roter det til i eget forsvar. Carvajal kommer på etterskudd og pådrar seg et gult kort rett før full tid i første omgang.

Nok en tittel i boks

Sevilla går rett i angrep men blir fort satt på plass når Benzema leverer en nydelig ball til Ronaldo, som setter inn sitt andre for kvelden. Toni Kroos får gult kort etter en takling. James kommer til skudd etter 67 minutter og dundrer til, men Beto er meget god og redder. James Rodriquez fikk det ikke helt til i sin debut og byttes ut etter 73 minutter, og Isco kommer inn. Di Maria blir sittende på benken, og ryktene om at han er på vei vekk blir bare mer og mer sanne.

Kveldens andre bytte for de hvitkledde skjer når Marcelo kommer inn for Coentrao etter 83 minutter. Modric ut og Illarramendi inn etter 86 minutter blir kampens siste bytte. Sevilla kommer til et par store sjanser mot slutten av andre omgang, men Casillas er god og avverger det meste.

Pmn6