Offisielt: Varane forlenger kontrakten

Varane og Real Madrid har blitt enige om en kontrakt som varer til 2020.

Raphaël Varane kom til Real Madrid i 2011, i en alder av 18 år. 21-åringen er fra Lille og startet karrieren i Racing Club de Lens. Varane debuterte i Lens som 17-åring og spilte så bra at han ble hentet av selveste Real Madrid sesongen etter. Varane spiller nå sin fjerde sesong i Real Madrid og har allerede vunnet 5 titler med klubben: 1 Champions League, 1 Europeisk Super Cup, 1 La Liga, 1 Copa del Rey and 1 Spansk Super Cup. Nå er franskmannen bundet til Real Madrid i 6 nye år.

Den 27. Juni 2011 signerte Raphaël Varane en seksårskontrakt med Real Madrid. Overgangen skal ha vært på rundt €10 millioner. Unggutten fikk sin offisielle debut 21. September mot Racing Santander. Han startet også den neste seriekampen mot Rayo Valecano tre dager senere og skåret sitt første mål for klubben med et lekkert hælspark. Målet gjorde han til den yngste ikke-spanske målskåreren for Real Madrid, 18 år og 152 dager gammel. Siden den gang har Varane spilt 74 kamper og scoret 4 mål.

Franskmannen er hele 1,91 meter på strømpelesten og er god i lufta, rask og svært komfortabel med ballen. Mannen fra Lille er en av verdens mest lovende midtstoppere og har ved flere anledninger vist fram sine ferdigheter. Mange husker kanskje Varane for de to fantastiske kampene han hadde mot Barcelona i Copa del Rey, 2012/2013. Han spilte ikke bare fantastisk defensivt i de to semifinalene, men scoret også i begge kampene. Varane spilte også for Frankrike sommerens VM i Basil. Varane og Frankrike spilte svært bra i de innledende kampene, men ble slått ut av mesterskapets vinnere, Tyskland i kvartfinalen.

Nå ser Varane ut til å bli værende i klubben i lang tid. Etter å ha signert en seksårs-kontrakt, har Varane tydeligvis ingen planer om å forlate Real Madrid.

Hva tenker du om Varanes fremtid i Real Madrid?

Pmn6