Flere landslagsproblemer

Karim Benzema og Isco måtte begge gi seg på trening.

Det måtte jo skje igjen. Nok en gang har FIFA-viruset slått til, i form av at Karim Benzema måtte kaste inn håndkleet på Frankrike-trening tirsdag med hofteproblemer. De første rapportene melder om at det bare skal være en liten kjenning og ikke noe alvorlig, selv om det helt klart er bekymringsverdig at dette kommer nå. Videre tester vil fortelle oss mer om skaden og i hvor stor grad Carlo Ancelotti trenger å ta hensyn til dette foran El Clásico om et par uker. Benzema, som har notert seg for målpoeng i åtte av de elleve kampene han har spilt siden sesongoppkjøringen, er en spiller vi er nødt til å ha i form når man går inn i et tøft kampprogram etter landslagspausen. Med Javier Hernández som den eneste naturlige backup-spissen, blir det viktig å holde franskmannen skadefri framover.

Det stopper dessverre ikke der. Isco var også nødt til å gi seg på trening med Spanias U21-landslag. Rapportene forteller om mageproblemer, som forhåpentligvis går fort over. Uansett er det frustrerende å se flere av Los Blancos' spillere ende opp med å være i svekket forfatning når de omsider returnerer til Madrid.

Isco føyer seg altså inn i rekken, sammen med nevnte Benzema, Sergio Ramos og Fabio Coentrão. I tillegg er Sami Khedira og Jesé Rodríguez fortsatt noen uker unna å være spilleklare.

Hvem blir viktigst å få klar til El Clásico?

Pmn6