Castilla 4-1 Rayo B

Snuoperasjon sikret ny seier.

Castilla hadde vunnet tre av sine fire siste kamper før de gjestet Rayo B på Alfredo Di Stéfano. Der fortsatte ungguttene å imponere.

Castilla styrte første omgang, men klarte ikke å skape noen store sjanser. Dette straffet seg når Derik satte ballen i eget mål etter en dødball. Ungguttene lå under 1-0 til pause. I andre omgang tok Castilla fullstendig over. Raúl de Tomás satte inn utligningen etter ett innlegg. På slutten av kampen var 11. minutter nok til å punktere kampen. Raúl de Tomás, Medrán og Aguza satte inn hvert sitt mål før dommeren blåste av kampen.

Seieren gjorde at Castilla klatret hele seks plasser på tabellen og de ligger nå på en niende plass. Det er kun fem poeng opp til førsteplassen på tabellen.