Castilla 2-1 Conquense

Syv kamper uten tap for ungguttene.

Etter en svak sesongstart har Zidane og Castilla virkelig fått fart på sakene. Søndag tok de mot Conquense på hjemmebane. Det endte med en solid 2-1 seier for Castilla.

Castilla tok en tidlig ledelse når Álvaro Jimenez sendte hjemmelaget i føringen. Conquense scorte likevel på en av de få sjansene sine i første omgang og reduserte til 1-1. Castilla dominerte i andre omgang og hadde en rekke gode muligheter, men det var kun Burgui som fikk ballen forbi bortelagets keeper. Det var likevel nok til å sikre tre nye poeng for Zidane sine menn. Zidane ga også sin sønn Enzo sin debut for Castilla når han ble byttet inn i det 88. minutt.

Castilla klatrer opp til en 9. plass på tabellen. Kun ett poeng til play-off og tre poeng opp til toppen av tabellen. I neste runde venter Tudelano på bortebane.