CD Tudelano 1-1 Castilla

Medrán med straffebom i poengdeling.

Etter syv kamper uten tap dro Castila til Tudela for å fortsette å plukke poeng. Castilla var nærmest seier, men måtte nøye seg med ett poeng.

Kampen startet bra for Castilla som etter 21 minutter gikk opp i ledelsen da Alvaro Jimenez satte inn 1-0 etter en assist fra Burgui. Hjemmelgat ga seg likevel ikke og reduserte på en straffe i det 36. minutt. Mot slutten av første omgang hadde både Álvaro og Raúl de Tomás muligheter til å sende Castilla i ledelsen, men ingen av de klarte å utnytte sjansene sine. I andre omgang får Medrán muligheten fra straffemerket, men unggutten bommer. Flere store sjanser ble det ikke og Castilla måtte nøye seg med poengdeling i en kamp de burde vunnet.

Uavgjort betyr at Castilla har plukket 18 poeng av 24 mulige på de siste åtte kampene. Ungguttene har virkelig ristet av seg den dårlige sesongstarten og sikter seg nå inn på kvalikkplassen som kun er tre poeng unna.