Castilla 0-1 Real Unión

Real Unión stoppet Castillas rekke uten tap.

Åtte kamper uten tap var fasiten for Castilla før de tok i mot Real Unión på hjemmebane. Med seier ville de klatre opp til femte plass på tabellen. Slik ble det ikke.

Både Narváez og Benavente hadde gode muligheter tidlig i første omgang, men bortelagets keeper stoppet begge forsøkene.Castilla hadde ballen mye og styrte kampen. Likevel var det bortelaget som scorte dagens eneste mål etter at Goikoetxea headet ballen i mål etter et innlegg fra venstre side. I andre omgang klarte ikke Castilla å skape de helt store sjansene og må se dommeren blåse av kampen på stillingen 0-1 i en kamp de burde vunnet.

Tapet betyr at Castilla faller helt ned til en 13. plass på tabellen. Det er likevel bare tre poeng opp til kvalikkplass. I neste runde skal Zidane sine menn opp mot Sestao River som bare har ett poeng mer enn Castilla.