Offisielt: Peeters klar for Real Madrid

Etter flere prøvetreninger hos klubben har 16-åringen endelig signert.

Real Madrid har nå offentliggjort at de har hentet 16 år gamle Mink Peeters fra Ajax. Mink ble født i Nijmegen 28. mai, 1998 og har spilt for ungdomslagene til både PSV Eindhoven og Ajax. Venstrefoten er hans beste fot og han spiller vanligvis bak spissen i en "playmaker"-rolle.

Den nederlanske kometen er en veldig teknisk spiller som liker å ha ballen. Han er rask, direkte og har et godt blikk for spillet. Til Real Madrids offisielle hjemmeside hadde unggutten følgende å si om egne ferdigheter: "Jeg er rask, har godt blikk og det er vanskelig å forsvare seg mot meg."

I likhet med Martin Ødegaard, er Peeters født i 1998. Dessuten er de to relativt like spillertyper, med mange av de samme ferdighetene. Begge spillere har også vært linket til Real Madrid den siste tida, nå har Real Madrid sikret seg minst en av dem. Det er ikke umulig at vi vil få se de to spillerne spille sammen i fremtiden, men Ødegaard kan ikke signere for klubben før han blir 16 år, den 17. desember.

Les også: Real Madrid jakter på unge talenter

Uannsett om Martin Ødegaard signerer eller ikke, kommer man nok til å se mer av Mink Peeters i framtida. Han er foreløpig en del av Juvenil A-troppen, men det er ventet at han vil bli flyttet opp til både Real Madrid C, og muligens også Real Madrid Castilla i løpet av sesongen.

Juvenil A sin trener, Ramis, kan nå ta med nederlenderen i troppen og gi han sin debut i lørdagens kamp mot Leganés.

Er du fornøyd med signeringen?

Pmn6