Guadalajara 0-0 Castilla

Ingen seier i årets siste kamp for Castilla.

Årets siste kamp var borte mot Guadalajara og en seier ville gjøre at Castilla klatret opp på kvalikkplass, slik gikk det ikke.

Det var få sjanser i starten av kampen, men Castilla kontrollerte kampen. Kampens første store mulighet får De Tomas i det 31. minutt etter en god pasning fra Javi Muñoz, men spissen klarte ikke å sette ballen i mål. Burgui og Varela får også store sjanser, men ingen får ballen forbi hjemmelagets keeper.

Andre omgang bli en reprise av den første. Castilla skaper sjansene og kontrollerer kampen, men Zidane sine menn utnytter ikke sjansene. Kampen ender 0-0.

Castilla ender året på 5. plass på tabellen. Nedrykksspøkelset som viste seg ved starten av sesongen er borte. Det er nå hele syv poeng ned til nedrykk. Castilla har utover sesongen sakte, men sikkert klatret oppover på tabellen og er nå kun seks poeng bak førsteplassen på tabellen.

Hva synes du om Castilla sin sesong så langt?