Skadeoppdatering: Marcelo

Brasilianeren ser ut til å miste starten på det nye året.

Etter å ha blitt kronet til mestere i VM for klubblag, lever Real Madrid ut en periode hvor alt ser ut til å gå på skinner. På skadefronten ser ting derimot ikke helt rosenrødt ut enda. Luka Modric er fortsatt ute etter skaden han pådro seg på landslagssamling i november, mens James Rodríguez nettopp returnerte fra sin strekkskade. Nå meldes det om at venstreback Marcelo er ute i lenger tid enn det man først trodde, da han måtte forlate banen mot San Lorenzo lørdag kveld.

Brasilianeren har pådratt seg en mindre strekk i låret, som fort vil holde han ute i tre uker. Blir det en realitet, mister han viktige oppgjør som bortekampen mot Valencia og første oppgjør i Copa del Rey-8-delsfinalen mot Atlético Madrid. Ansiktsuttrykket til Marcelo da han måtte ut før pause i Marrakech, viste en nervøs mann som innså at det kunne være noe mer enn en liten krampe. Det er synd at 26-åringen nok en gang skal få et slikt tilbakeslag, etter å ha vært i fantastisk form den siste tiden. Nå gjenstår det å se hvor lang tid det tar før han finner skikkelig kampform igjen.

Heldigvis kan Carlo Ancelotti glede seg over at Fabio Coentrão er frisk og rask, etter at også han har slitt med skadeproblemer denne sesongen. Forhåpentligvis klarer portugiseren å vise seg fram på samme måte som han gjorde sist sesong i Marcelos fravær. Coentrão var blant annet fantastisk i kampene mot Bayern München og startet Champions League-finalen mot byrival Atlético.

Hvor viktig har Marcelo vært denne sesongen?

Pmn6