Getafe B 0-1 Castilla

Castilla topper nå tabellen.

Castilla var ute etter å fortsette rekken med gode resultater mot Getafe B. Zidane sine menn slet lenge, men en sen scoring av Burgui var nok til å sikre tre poeng.

Castilla hadde flere sjanser i løpet av første omgang, men Benavente og Álvaro klarte ikke å utnytte sjansene. Getafe B hadde også flere sjanser, men heller ikke de satte ballen i mål. I andre omgang tok Castilla kontroll over kampen og skapte flere gode sjanser, men scorte ikke før i det 89. minutt når Burgui ble felt og fikk straffe. Burgui tok straffen selv og satte den selvsikkert inn bak hjemmelagets keeper.

Burgui har virkelig storspilt de siste kampene og vært en sentral del av Castilla sin suksess. Spanjolen er med på det meste Castilla skaper offensivt og unggutten har hatt en rekke viktige scoringer den siste tiden.

Castilla topper dermed tabellen for første gang denne sesongen. Neste runde tar ungguttene i mot CF Fuenlabrada som ligger på 10. plass på tabellen. En gylden mulighet til å fortsette den gode rekken med resultater.

Pmn6